Nahkaiset työ-ja vapaa-ajan kengät, Pistokasmalli, News Paper
Nahkaiset työ-ja vapaa-ajan kengät, Pistokasmalli, News Paper Nahkaiset työ-ja vapaa-ajan kengät, Pistokasmalli, News Paper Nahkaiset työ-ja vapaa-ajan kengät, Pistokasmalli, News Paper Nahkaiset työ-ja vapaa-ajan kengät, Pistokasmalli, News Paper

Nahkaiset työ-ja vapaa-ajan kengät, Pistokasmalli, News Paper

Wash & Go työkengät. Konepestävät. Hyvän olon jalkineet. Parhaat jalkineet jalalle!

89,00 €
Sisältää alv. 24 %

Nahkaiset työ-ja vapaa-ajan kengät, news paperMUKAVUUS - Tunnet jalkojasi myötäilevän joustavan rakenteen ensi askeleesta alkaen. Lesti on anatomisesti jalkaa tukeva ja varpailla on riittävästi tilaa. Irrotettavat sisäpohjalliset ovat pehmeät ja vaimentavat iskuja keventäen askeliasi, mutta ovat myös jalkaa tukevat ja vakaat. Ne voi pestä myös pesukoneessa kuten koko kengän! 


TURVALLISUUS - Wash´go kengät ovat luistamattomat, antistaattiset, sertifioidut ja CE-merkityt. EN ISO 20347:2012 OB + E + A + SRB HYGIENIA - Wash´go kengät ovat 30° pesukonepestävät. Pese ne samanväristen vaatteiden kanssa. Pesussa ne päästävät minimaalisesti väriä. Nahka ei kovetu eikä menetä joustavuutta. Mikrokuituiset irrotettavat pohjalliset ovat todella joustavat. Ne eivät tummene eivätkä kovetu.


 LAATU - Wash´go kenkien innovaatio mahdollistaa kenkien pesun niin etteivät materiaalit vahingoitu tai heikkene. Wash´go kengät ovat kestävät. 


MITEN PESET:

 1. Irrota sisäpohjalliset 

2. Aseta kenkien mukana tullut muovinen pesulesti kenkien sisään

 3. Pese kengät ja pohjalliset samanvärisen pyykin kanssa

 4. Kun laitat kengät kuivumaan, irrota ensin muovinen pesulesti ja laita ne talteen seuraavaa pesukertaa varten 

5. Älä kuivata suorassa auringon paisteessa tai missään kuumassa esim. patterin päällä 

6. Voit suojata nahkan luonnon vahalla 

7. Älä käytä nestemäisiä kengän kiillotusaineita 

Arvostelut 0 arvostelua