Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka
Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka

Hiuskukka, hiuskoriste tai pukukukka

Hiuskukka piristää kampausta ja voit sitoa sen värillä muihin asusteisiin. Ihastuttavan pirtsakat hiuskukat tuovat väriä mihin tahansa asukokonaisuuteen.

10,00 €
Sisältää alv. 24 %

Hiuskukka


Hiuskukka on  näyttävä ja näyttää kauniilta esimerkiksi auki jätettyjen, kiharrettujen hiusten kanssa tai vintagekampauksen viimeistelijänä. Sujauta kukka korvan taakse luodaksesi elegantin vaikutelman.  

Kaunis hiuskoriste linnunnokkaklipsillä.. Kukan halkaisija n.10cm. Kukka on kevyt ja matala, joten se istuu kauniisti hiuksissa, vaikka et omistaisikaan niitä kaikkein tuuheimpia kutreja. Kiinnityksenä pieni linnunnokkaklipsi (klipsien koko ja väri vaihtelevat).

Voit lisätä hiuspinnejä alalehtiin kiinnityksen varmistamiseksi. 

Ihastuttava hiuskukka on helppo klipsin avulla kiinnittää hiuksiin.  Kukan voi kiinnittää myös omiin vaatteisiin tai vaikkapa verhoon koristeeksi.

Hygienia syistä tuotteella ei ole vaihto/ palautusoikeutta.

Arvostelut 0 arvostelua