TOFFEE & KARAMELLI DONITSI,  kylpypommi
TOFFEE & KARAMELLI DONITSI,  kylpypommi TOFFEE & KARAMELLI DONITSI,  kylpypommi TOFFEE & KARAMELLI DONITSI,  kylpypommi TOFFEE & KARAMELLI DONITSI,  kylpypommi

TOFFEE & KARAMELLI DONITSI, kylpypommi

Hauska, hoitava, kupliva kylpypommi, jokaiselle sopiva lahja!

6,00 €
Sisältää alv. 24 %

TOFFEE & KARAMELLI DONITSI kylpypommi

Ylimääräisellä kookosöljyllä, sisältää upeita hajuvesiä ja värejä, jotka tekevät kosteutetun ihon ja tuoksut upealta, ne ovat ihanteellinen lahja syntymäpäiville, jouluksi tai vain hemmotteluun.

Niiden muoto ja koristelu houkuttelevat sinua syömään niitä, mutta älä tee niin!

Tämä Coconut Oil Natural Bath Salts -valikoima on luotu antamaan sinulle erittäin ylellinen kylpykokemus, josta nautit kun laitat vielä mielimusiikkisi soimaan.

Ne ovat myös riittoisia, sillä jokainen pala painaa massiivisesti 160 grammaa ja sisältää runsaan annoksen kookosöljyä, joka tekee ihostasi sileämmän.

Jokainen upean näköinen kylpypommi on valmistettu sitruunahapon ja natriumbikarbonaatin seoksesta, joka pehmentää vettä.

Pudota ne vain kylpyyn saadaksesi kosteuttavia tuoksuvia kuplia. Sopivat lahjaksi kaikkiin tilaisuuksiin ja ovat kaikin puolin hauskoja.

Älä niele! Pidä poissa lasten ulottuvilta!


AINESOSAT:

Natriumbikarbonaatti, sitruunahappo, vesi, hajuvesi, glyseriini, sorbitoli, natriumstearaatti, natriumlauraatti, propyleeniglykoli, natriumoleaatti, natriummyristaatti, natriumkloridi, kookosöljy (Cocos Nucifera), glyseryylilauraatti, kokamidopropyylibetaiini, tetranatriumsitra, Iminodisukkinaatti, tetranatriumetidronaatti, sakkaroosi, hydraamattomat kasvirasvat, lesitiini, akaasiakumi, sellakka, elintarvikeväri, CI 19140, CI 18050, CI 45430, CI 42090, CI 4700.

Arvostelut 0 arvostelua