Vilma mokkanahkasaapikas - Punaruskea leopardikuosi
Vilma mokkanahkasaapikas - Punaruskea leopardikuosi Vilma mokkanahkasaapikas - Punaruskea leopardikuosi Vilma mokkanahkasaapikas - Punaruskea leopardikuosi

Vilma mokkanahkasaapikas - Punaruskea leopardikuosi

Täydellinen saapikas! Jalkineet on suunniteltu Suomessa suomalaiseen jalkaan sopiviksi. Jokaisen aikuisen naisen luotto kengät!!

159,00 €
Sisältää alv. 24 %

 Vilma nilkkurit -Leopardi kuosi


Ota oma kokosi!


  • Kannan korkeus on n. 5 cm.

  • Pohjan paksuus päkiän alla on n. 0,8 cm. 

  • Varren korkeus on n. 20 cm koossa 36 (mitattu alaspäin laskevasta takasaumasta). Varsi siis pitenee hiukan kun koko kasvaa.

  • Kengänkärki on hieman pyöreämpää mallia.

  • Kenkä on G-lesti ja usein sopiva, varsinkin kun kenkä venyy.

  • Sivulla vetoketju alhaalta ylös asti


 

 Huomioithan, että kenkä on tehty erittäin pehmeästä ja helposti muotoutuvasta nahasta ja mikäli kenkä uutena tuntuu napakalta, se löystyy käytössä.

Varren leveyttä voi säätää nauhoilla alhaalta ylös asti. Kengät tulevat tehtaalta napakasti nauhoitettuna. Jos varsi tuntuu tiukalta etkä saa vetoketjua kiinni, avaa nauhat alas asti ja pujottele ne uudelleen.


Avaa nauhat alas asti ennen ensimmäistä sovitusta. Sen jälkeen nauhoihin tarvitsee koskea vain, jos esim. kengän varren sisään tulevan lahkeen paksuus muuttuu.


Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky.40 Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan


Sovitusjalan mitat SEISOEN: 

Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) 

  • ohuella urheilusukalla 24 cm

  • nylonsukalla 23,5 cm. 

Nilkan paksuus on 21,5 cm

Pohkeen paksuus 39 cm.


Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Materiaali


Saapikkaat on valmistettu laadukkaasta mokkanahasta, vuorit ovat villaa ja ulkopohja kumia.

HUOM! Kengän nahka on eläväpintaista nahkaa ja siinä olevat epätasaisuudet kuuluvat asiaan, eivätkä ole virhe, vaan osa aidon nahan luonnollista kauneutta.Nahkasaappaan valmistus


 Vintro jalkineet on suunniteltu Suomessa suomalaiseen jalkaan sopiviksi. Jalkineet on valmistettu Portugalilaisessa perheyrityksessä eurooppalaisista materiaaleista. Kenkälaatikko on kierrätyskuitua.Nahkasaappaan puhdistus


Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Kengät  on jo tehtaalla käsitelty vettähylkiviksi ( ei siis ole täysin vedenpitävä). Uudista kyllästys sännöllisesti laadukaalla suojasuihkeella.

Arvostelut 0 arvostelua