Pulmu nahka nilkkurit -punainen
Pulmu nahka nilkkurit -punainen Pulmu nahka nilkkurit -punainen Pulmu nahka nilkkurit -punainen Pulmu nahka nilkkurit -punainen Pulmu nahka nilkkurit -punainen

Pulmu nahka nilkkurit -punainen

Upea naisellinen malli pienellä korolla! Nilkkureiden upeat yksityiskohdat ja piparkakkukuvioinen koristelu tekevät siitä ainutlaatuisen. Vain Helmestä!

149,00 €
Sisältää alv. 24 %

Pulmu nilkkurit -punainen


Ota oma kokosi!


  • Kannan korkeus on n. 3,5 cm.

  • Pohjan paksuus päkiän alla on n. 0,8 cm. 

  • Varren korkeus on n. 14 cm koossa 36 (mitattu alaspäin laskevasta takasaumasta). Varsi siis pitenee hiukan kun koko kasvaa.

  • Kengänkärki on hieman pyöreämpää mallia.

  • G-lesti on usein sopiva suomalaiseen jalkaan, varsinkin kun kenkä venyy.

  • Sivulla vetoketju alhaalta ylös asti

  • Mokkapinta varren yläosassa ja nauhojen vieressä 


 

 Huomioithan, että kenkä on tehty erittäin pehmeästä ja helposti muotoutuvasta nahasta ja mikäli kenkä uutena tuntuu napakalta, se löystyy käytössä.

Varren leveyttä voi säätää nauhoilla alhaalta ylös asti. Kengät tulevat tehtaalta napakasti nauhoitettuna. Jos varsi tuntuu tiukalta etkä saa vetoketjua kiinni, avaa nauhat alas asti ja pujottele ne uudelleen.


Avaa nauhat alas asti ennen ensimmäistä sovitusta. Sen jälkeen nauhoihin tarvitsee koskea vain, jos esim. kengän varren sisään tulevan lahkeen paksuus muuttuu.


Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky.40 Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan


Sovitusjalan mitat SEISOEN: 

Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) 

  • ohuella urheilusukalla 24 cm

  • nylonsukalla 23,5 cm. 

Nilkan paksuus on 21,5 cm

Pohkeen paksuus 39 cm.


Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Materiaali


Nilkkurit on valmistettu laadukkaasta nahasta, vuorit ovat villaa ja ulkopohja kumia. 

Nahka pinta!

HUOM! Kengän nahka on eläväpintaista nahkaa ja siinä olevat epätasaisuudet kuuluvat asiaan, eivätkä ole virhe, vaan osa aidon nahan luonnollista kauneutta.Nahkanilkkurin valmistus


 Vintro jalkineet on suunniteltu Suomessa suomalaiseen jalkaan sopiviksi. Jalkineet on valmistettu Portugalilaisessa perheyrityksessä eurooppalaisista materiaaleista.

 Kenkälaatikko on kierrätyskuitua.Nahkanilkkurin puhdistus


Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Kengät  on jo tehtaalla käsitelty vettähylkiviksi ( ei siis ole täysin vedenpitävä). Uudista kyllästys sännöllisesti laadukaalla suojasuihkeella.

Arvostelut 0 arvostelua