Sinikka, perhoshihallinen kietaisumekko
Sinikka, perhoshihallinen kietaisumekko Sinikka, perhoshihallinen kietaisumekko

Sinikka, perhoshihallinen kietaisumekko

Sinikka, pohjepituinen, perhoshihallinen kietaisumekko. Sinisen ja kuuman punaoranssin sävyissä. Helppo vaate niin arkeen kuin juhlaan!

74,00 €
Sisältää alv. 24 %

Sinikka perhoshihallinen kietaisumekko

Sinikka mekko on kaunis! Mekossa on kietaisumallinen yläosa eli yläosa aukeaa kokonaan. Helmaosa on laitettu sivusta kiinni eli helmaosa ei aukea kovalla tuulellakaan. Kietaisumekossa on vyötäröllä solmumainen yksityiskohta. Rypytys vatsan seudulla. Mekossa on olkapäiden alle tipahtavat holkkihihat ja mekon helma levenee kevyesti alaspäin.

Tässä helppo kietaisumallinen elämän rientoihin! Sinistä ja oranssipunaisia lehtiä. Sinikkamekko on erittäin joustavaa materiaalia ja on miellyttävä päällä mikä tekee tästä erinomaisen reissumekon! 


Sinikka perhoshihallinen kietaisumekko on keskipitkä mekko, joka laskeutuu kauniisti ja asettuu vartalonmyötäisesti istuvaksi. Tämä kietaisumekko istuu niin pieni- kuin isorintaisille kaunottarille.


Sinikka kietaisumekossa on kietaisumallinen pääntie ja leveät perhoshihat jotka eivät pingota ja purista. Vyötäröllä on solmu ja rypytykset kaistale josta helma laskeutuu kauniisti. 

Tämä kietaisumekko on  ykkösvalinta! Helppo pukea päälle, ei vetoketjua, eikä rypisty, voiko enää sulavammin  pukeutua? Tämä ainutlaatuinen kietaisumekko on Muotiputiikki Helmen omaa mallistoa, joka on suunniteltu Muotiputiikki Helmessä ja valmistettu Pariisissa.


  • Joustava materiaali
  • Kietaisumallinen pääntie
  • Pienett perhoshihat
  • Rypistymätön
  • Keskipitkä kellohelma


Sinikka kietaisumekon materiaali


Tämä kietaisumekko on erittäin joustavaa materiaalia, ihanan tuntuinen päällä, ei kiristä eikä purista. Kevyt ja rypistymätön, täydellinen jokaiseen päivään.


  • 95% Polyesteri
  • 5% Elastaani


Kietaisumekon pesu


Kietaisumalli on helppohoitoinen mekko. Kietaisumekon voi pestä pesukoneessa, 30-40 asteessa. Mekko pestävä erikseen, eikä rumpukuivausta. Kietaisumekon materiaali on rypistymätöntä, joten tätä kaunokaista ei tarvitse edes silittää.

Mekon pituus: olkapää-helma 117cm,pohjepituinen

Sinikalla kuvassa koko XXL


 


Arvostelut 0 arvostelua