Rohelia perhoshihallinen kellohelma
Rohelia perhoshihallinen kellohelma Rohelia perhoshihallinen kellohelma Rohelia perhoshihallinen kellohelma

Rohelia perhoshihallinen kellohelma

Tässä ihanuudessa pohjavärinä on vihreä ja sitä täydentävät keltaiset, oranssit ja punaiset lehtikuviot.

74,00 €
Sisältää alv. 24 %

Rohelia perhoshihallinen kellohelma


Tässä helppo kellohelma kesän rientoihin! Vihreällä pohjalla kauniita keltaisia, oransseja ja punaisia lehtiä. Rohelia kellohelma on erittäin joustavaa materiaalia ja on miellyttävä päällä mikä tekee tästä erinomaisen reissumekon! 


Rohelia perhoshihallinen kellohelma on keskipitkä mekko, joka laskeutuu kauniisti ja asettuu vartalonmyötäisesti istuvaksi. Tämä kellohelma istuu niin pieni- kuin isorintaisille kaunottarille.


Rohelia kellohelmassa on kietaisumallinen pääntie ja leveät perhoshihat jotka eivät pingota ja purista. Vyötäröllä on leveämpi kaistale josta kellohelma laskeutuu nätisti. Kellohelmaan saat kaunista nostetta lisäämällä tyllialushameen jos niin haluat.


Tämä kellohelma on kesän ykkösvalinta! Helppo pukea päälle, ei vetoketjua, eikä rypisty, voiko enää sulavammin kesään pukeutua? Tämä ainutlaatuinen kellohelma on Muotiputiikki Helmen omaa mallistoa, joka on suunniteltu Muotiputiikki Helmessä ja valmistettu Pariisissa.


  • Joustava materiaali
  • Kietaisumallinen pääntie
  • Leveät perhoshihat
  • Rypistymätön
  • Keskipitkä kellohelma


Rohelia kellohelman materiaali


Tämä kellohelma on erittäin joustavaa materiaalia, ihanan tuntuinen päällä, ei kiristä eikä purista. Kevyt ja rypistymätön, täydellinen kesäpäiviin.


  • 95% Polyesteri
  • 5% Elastaani


Kellohelman pesu


Kellohelma on helppohoitoinen kesämekko. Kellohelman voi pestä pesukoneessa, 30-40 asteessa. Mekko pestävä erikseen, eikä rumpukuivausta. Kellohelman materiaali on rypistymätöntä, joten tätä kaunokaista ei tarvitse edes silittää.


Kellohelman kokotaulukko


VY = vyötärön ympärysmitta


KokoVYPituus
M86-102103
L88-104107
XL96-108107
2xl98-110108
3xl102-108109
4xl108-120110
Arvostelut 0 arvostelua