Mellow perhoshihallinen kellohelma
Mellow perhoshihallinen kellohelma Mellow perhoshihallinen kellohelma Mellow perhoshihallinen kellohelma Mellow perhoshihallinen kellohelma Mellow perhoshihallinen kellohelma

Mellow perhoshihallinen kellohelma

Mustalla pohjalla kauniita vihreitä lehtiä, oransseja kukkia ja vähäsen leopardikuviota. Mellow kellohelma on erittäin joustavaa materiaalia!

74,00 €
Sisältää alv. 24 %

Mellow perhoshihallinen kellohelma


Tässä helppo kellohelma kesän rientoihin! Mustalla pohjalla kauniita vihreitä lehtiä, oransseja kukkia ja hiukan leopardikuviota. Mellow kellohelma on erittäin joustavaa materiaalia ja on miellyttävä päällä mikä tekee tästä erinomaisen reissumekon! 


Mellow perhoshihallinen kellohelma on keskipitkä mekko, joka laskeutuu kauniisti ja asettuu vartalonmyötäisesti istuvaksi. Tämä kellohelma istuu niin pieni- kuin isorintaisille kaunottarille.


Mellow kellohelmassa on kietaisumallinen pääntie ja leveät perhoshihat jotka eivät pingota ja purista. Vyötäröllä on leveämpi kaistale josta kellohelma laskeutuu nätisti. Kellohelmaan saat kaunista nostetta lisäämällä tyllialushameen jos niin haluat.


Tämä kellohelma on kesän ykkösvalinta! Helppo pukea päälle, ei vetoketjua, eikä rypisty, voiko enää sulavammin kesään pukeutua? Tämä ainutlaatuinen kellohelma on Muotiputiikki Helmen omaa mallistoa, joka on suunniteltu Muotiputiikki Helmessä ja valmistettu Pariisissa.


  • Joustava materiaali
  • Kietaisumallinen pääntie
  • Leveät perhoshihat
  • Rypistymätön
  • Keskipitkä kellohelma


Mellow kellohelman materiaali


Tämä kellohelma on erittäin joustavaa materiaalia, ihanan tuntuinen päällä, ei kiristä eikä purista. Kevyt ja rypistymätön, täydellinen kesäpäiviin.


  • 95% Polyesteri
  • 5% Elastaani


Kellohelman pesu


Kellohelma on helppohoitoinen kesämekko. Kellohelman voi pestä pesukoneessa, 30-40 asteessa. Mekko pestävä erikseen, eikä rumpukuivausta. Kellohelman materiaali on rypistymätöntä, joten tätä kaunokaista ei tarvitse edes silittää.


Kellohelman kokotaulukko


VY = vyötärön ympärysmitta


KokoVYPituus
M86-102103
L88-104107
XL96-108107
2xl98-110108
3xl102-108109
4xl108-120110
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet