Ruby liehukepusero
Ruby liehukepusero Ruby liehukepusero Ruby liehukepusero Ruby liehukepusero Ruby liehukepusero

Ruby liehukepusero

Ruby liehukepuseron toppiosa on joustavaa tummanpunaista trikoota, liehu-osuudessa tummanpunaisella pohjalla vaaleita ja mustia läikkiä, One size koko.

44,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ruby liehukepusero


Kaunis Ruby liehukepusero sopii moneen menoon! Rypistymätön materiaali tekee tästä helppokäyttöisen puseron niin arkeen, juhlaan kuin reissuunkin. Puseron toppiosa on joustavaa tummanpunaista trikoota, jonka päälle on ommeltu vatsaa ja käsivartta peittävä tyylikäs liehu-osuus. Liehu-osuudessa tummanpunaisella pohjalla vaaleita ja mustia läikkiä. Ruby liehukepusero on helppo pukea päälle erittäin joustavan materiaalinsa puolesta. Tämä kaunis pusero onkin One size kokoa, joka sopii XS-XXL kokoisille kaunottarille.


Ruby liehukepusero sopii niin hameiden kuin housujen kanssa käytettäväksi. Kesäistä puseroa voi pitää olkapäiden päällä tai valuttaa olkapäiden alle. Ruby liehukepusero on uniikki. Pusero on suunniteltu Muotiputiikki Helmessä ja valmistettu Pariisissa.


  • Joustava materiaali
  • Rypistymätön materiaali
  • One size koko
  • Helppokäyttöinen
  • Helppohoitoinen


Puseron materiaali


Ruby liehukepusero on erittäin joustavaa, kevyttä sekä rypistymätöntä materiaalia.


  • 92% Polyesteri
  • 8% Elastaani


Liehukepuseron pesu


Ruby liehukepusero on helppohoitoinen kesäpusero. Puseron voi pestä pesukoneessa 30 asteessa. Pusero on pestävä erikseen, eikä suositella rumpukuivausta. Ruby liehukepuseron materiaali on rypistymätöntä, joten tätä kaunokaista ei tarvitse edes silittää.


Liehukepuseron koko


Ruby liehukepusero on joustavan materiaalinsa ansiosta helppo koon suhteen. Pusero on ONE SIZE kokoa, joka sopii XS-XXL kokoisille. 

Arvostelut 0 arvostelua