Isle liehukepusero
Isle liehukepusero Isle liehukepusero Isle liehukepusero Isle liehukepusero Isle liehukepusero

Isle liehukepusero

Puseron toppiosa on joustavaa tummansinistä trikoota, jonka päälle on ommeltu vaalealla pohjalla oleva liehu-osuus. Pusero on One size kokoa, XS-XXL.

44,00 €
Sisältää alv. 24 %

Isle liehukepusero


Kesäinen Isle liehukepusero sopii niin arkeen, tanssilavoille kuin reissuun. Rypistymätön materiaali tekee tästä helpon puseron moneen menoon. Puseron toppiosa on joustavaa tummansinistä trikoota, jonka päälle on ommeltu tyylikäs liehu-osuus. Vatsaa ja käsivartta peittävä liehu-osuus valkoisella pohjalla, jossa sinisen eri sävyistä ja keltaista kuviointia. Isle liehukepusero on helppo pukea päälle erittäin joustavan materiaalinsa puolesta. Tämä kaunis pusero onkin One size kokoa, joka sopii XS-XXL kokoisille kaunottarille.


Isle liehukepusero sopii niin housujen kuin hameiden kanssa. Puseroa voi pitää olkapäiden päällä tai valuttaa vaihtoehtoisesti olkapäiden alle. Isle liehukepusero on uniikki. Pusero on suunniteltu Muotiputiikki Helmessä ja valmistettu Pariisissa.


  • Joustava materiaali
  • Rypistymätön materiaali
  • One size koko
  • Helppohoitoinen


Puseron materiaali


Isle liehukepusero on rypistymätöntä, kevyttä ja erittäin joustavaa materiaalia. 


  • 92% Polyesteri
  • 8% Elastaani


Liehukepuseron pesu


Isle liehukepusero on helppohoitoinen kesäpusero. Puseron voi pestä pesukoneessa 30 asteessa. Pusero on pestävä erikseen, eikä rumpukuivausta. Liehukepuseron materiaali on rypistymätöntä, joten tätä kaunokaista ei tarvitse edes silittää.


Liehukepuseron koko


Isle liehukepusero on joustavan materiaalinsa ansiosta helppo koon suhteen. Pusero on ONE SIZE kokoa, joka sopii XS-XXL kokoisille kaunottarille.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet