Violetta liehukepusero
Violetta liehukepusero Violetta liehukepusero Violetta liehukepusero Violetta liehukepusero Violetta liehukepusero

Violetta liehukepusero

Puseron toppiosa on joustavaa mustaa trikoota, jonka päälle on ommeltu vatsaa ja käsivartta peittävä vapaasti valuva tyylikäs liehu-osuus. One size koko.

44,00 €
Sisältää alv. 24 %

Violetta liehukepusero


Tyylikäs Violetta liehukepusero sopii niin arkeen, juhlaan kuin reissupuseroksi.

 Rypistymätön materiaali tekee tästä helpon puseron moneen menoon. Puseron toppiosa on joustavaa mustaa trikoota, jonka päälle on ommeltu vatsaa ja käsivartta peittävä vapaasti valuva tyylikäs liehu-osuus. Violetta liehukepusero on helppo pukea päälle erittäin joustavan materiaalinsa puolesta. Tämä kaunis pusero onkin One size kokoa, joka sopii XS-XXL kokoisille kaunottarille.


Violettat liehukepusero sopii niin hameiden kuin housujen kaveriksi. Puseroa voi pitää olkapäiden päällä tai vaihtoehtoisesti valuttaa olkapäiden alle. Violetta liehukepusero on uniikki. Pusero on suunniteltu Muotiputiikki Helmessä ja valmistettu Pariisissa.


  • Joustava materiaali
  • Rypistymätön materiaali
  • One size koko
  • Suomalaista suunnittelua


Puseron materiaali


Violetta liehukepusero on rypistymätöntä ja erittäin joustavaa materiaalia.


  • 92% Polyesteri
  • 8% Elastaani


Liehukepuseron pesu


Violetta liehukepusero on erittäin helppohoitoinen kesäpusero. Puseron voi pestä pesukoneessa 30 asteessa. Pusero on pestävä erikseen, eikä suositella rumpukuivausta. Liehukepuseron materiaali on rypistymätöntä, joten tätä kaunokaista ei tarvitse edes silittää.


Liehukepuseron koko


Violetta liehukepusero on joustavan materiaalinsa ansiosta helppo koon suhteen. Pusero on ONE SIZE kokoa, joka sopii XS-XXL kokoisille. 

Arvostelut 0 arvostelua