Petroolinvihreä tyllialushame
Petroolinvihreä tyllialushame Petroolinvihreä tyllialushame

Petroolinvihreä tyllialushame

Petroolinvihreä tyllialushame antaa lisänäyttävyyttä ja juhlallisuutta kellohelmaasi ja levenevä helma kaventaa vyötäröä.

55,00 €
Sisältää alv. 24 %

Petroolinvihreä tyllialushame


Kaksikerroksinen ihanan pehmeä petroolinvihreä tyllialushame, joka on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Tyllialushame antaa lisänäyttävyyttä ja juhlallisuutta kellohelmaasi ja levenevä helma kaventaa vyötäröä. Tyllin maksimi pituus on noin 60 cm. Tyllialushametta saa myös lyhyemmäksi vyötäröllä olevien kolmen erillisen kuminauhakujan ansiosta, joten saat mitan juuri sinulle sopivaksi. Lisää tylli kellohelman alle tuomaan muhkeutta ja olet valmis laittamaan päät pyörälle!


  • Kaksikerroksinen tylli
  • Säädettävä helman pituus
  • Miellyttävän pehmeä


Tyllialushameen materiaali

Tyllialushame on miellyttävän pehmeää materiaalia joka tuntuu ihanalta ihoa vasten.


  •  80 % polyamidi 
  •  17 % poleyesteri
  •   3 % elastaani


Tyllialushameen pesuohje

Petroolinvihreää tyllialushametta suositellaan pestäväksi mahdollisimman harvoin. Ensisijaisesti suositellaan pelkkää tuuletusta ulkona jotta tylli säilyttää muhkeutensa. Mikäli tyllialushame vaatii pesun, niin joko käsin tai hienopesu koneessa 30 asteessa. Konepesussa suositellaan käytettäväksi pesupussia.


Tyllialushameen kokotaulukko

Huomaathan että petroolinvihreä tyllialushame on erittäin joustavaa materiaalia. Tyllin maksimi pituus on noin 60 cm. Saat mitan juuri sinulle sopivaksi kolmen erillisen kuminauhakujan ansiosta. Sekä säädettävän vyötärökuminauhan ansiosta.


KokoVyötärön ympärys
XS/S64 - 99 cm
M/L68 - 118 cm
XL/ 2XL74 - 125 cm

Arvostelut 0 arvostelua