Keltasävyinen joustava kellohelma
Keltasävyinen joustava kellohelma Keltasävyinen joustava kellohelma

Keltasävyinen joustava kellohelma

Keltasävyinen kellohelma on joustavaa materiaalia ja on miellyttävä päällä mikä tekee tästä erinomaisen reissumekon! Helppo kellohelma kesän rientoihin!

79,00 €
Sisältää alv. 24 %

Keltasävyinen

 joustava kellohelma


Tässä helppo kellohelma kesän rientoihin! Sinisen eri sävyisiä kukkia lämpimän keltaisella pohjalla. Tämä keltasävyinen kellohelma on erittäin joustavaa materiaalia ja on miellyttävä päällä mikä tekee tästä erinomaisen reissumekon! 


Keltasävyinen joustava kellohelma on keskipitkä mekko, joka laskeutuu kauniisti ja asettuu vartalonmyötäisesti istuvaksi. Tämä kellohelma istuu niin pieni- kuin isorintaisille kaunottarille.


Keltasävyisessä joustavassa kellohelmassa on kietaisumallinen pääntie ja leveät perhoshihat jotka eivät pingota ja purista. Vyötäröllä on leveämpi kaistale josta kellohelma laskeutuu nätisti. Kellohelmaan saat kaunista nostetta tyllialushameella.


Tämä keltasävyinen joustava kellohelma on kesän ykkösvalinta! Helppo pukea päälle, ei vetoketjua, eikä rypisty, voiko enää sulavammin kesään pukeutua? Tämä ainutlaatuinen kellohelma on Muotiputiikki Helmen omaa mallistoa, joka on valmistettu Pariisissa.


  • Joustava materiaali
  • Kietaisumallinen pääntie
  • Leveät perhoshihat
  • Rypistymätön
  • Keskipitkä kellohelma


Joustavan kellohelman materiaali


Keltasävyinen joustava kellohelma on ihanan tuntuinen päällä, ei kiristä eikä purista.


  • 95% Polyesteri
  • 5% Elastaani


Joustavan kellohelman pesu


Keltasävyinen joustava kellohelma on helppohoitoinen kesämekko. Kellohelman voi pestä pesukoneessa, 30-40 asteessa. Mekko pestävä erikseen, eikä rumpukuivausta. Kellohelman materiaali on rypistymätöntä, joten tätä kaunokaista ei tarvitse edes silittää.


Kellohelman kokotaulukko


VY = vyötärön ympärysmitta


koko          vy                   pituus

M86-102103
L88-104107
XL96-108107
2xl98-110108
3xl102-108109
4xl108-120110
Arvostelut 0 arvostelua