Schmieren woodland parta-öljy
Schmieren woodland parta-öljy Schmieren woodland parta-öljy

Schmieren woodland parta-öljy

Ensiluokkainen partaöljy maskuliinisella, metsäisellä tuoksulla täydelliseen parranhoitoon.

17,00 €
Sisältää alv. 24 %

schmiere - Beard Oil Dangerous Woods, 50ml

"Dangerous Woods" on erityisen petollinen näinä päivinä. Joten vain osa miehistöstä ylitti ne onnistuneesti. Hurraa miehille, jotka toimittivat puuöljyn vahingoittumattomana määränpäähänsä. Muiden sankareiden hiljaiseksi muistoksi koristeltiin aikoinaan painetut pullot kauniisti - jotta innokkaasti odottavat asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Yksikään Schmiere-jengin jäsen ei tunne pimeitä metsiä kuten Biff Blackbeard - sillä hänen oli jo täytynyt eliminoida monia vastustajiaan metsän syvyyksissä. Hän tykkää pukeutua siististi...laittaa päälle sopivaa partaöljyä, jotta hänen uusin uhrinsa voi aistia väistämättömän vaaran puumaisen tuoksun jo kilometrien päästä.

Tämä Saksassa valmistettu partaöljy on erityisen ravitseva ja rauhoittava mantelijojobaöljyseoksen puhtaasti luonnollisen pohjan ansiosta. Ihoa ja hiuksia hoitavat komponentit antavat parrallesi hohtavan, mutta ei liian näyttävän kiillon. Sisältää antioksidanttista E-vitamiinia, antaa parralle luonnollisen suojan  Ja tietysti, parran ei pitäisi vain näyttää hoidetulta, vaan myös tuoksua hyvältä aina: Salaperäinen kuin tumma setrimetsä, tässä partaöljyssä on puumainen tuoksu, jossa on hieno ripaus mausteisuutta. Aromaattinen, savuinen koostumus on huomaamaton ja luo klassisen maskuliinisen nuotin, jossa on hartsimaista luonnetta. Pullotettu nostalgiseen meripihkanruskeaan lasipulloon, jonka sisältö on 50 ml ja käytännöllinen pipetti, pakkaus ei vain näytä hyvältä, vaan varmistaa myös öljyn ihanteellisen säilytyksen ja annostelun. Lisäksi ulkoasua täydentää jalo ja pilkunmusta puulaatikko, jossa on siisti laserkohokuviointi. Tämä partaöljy sopii täydelliseen hoitoon miesten toiseksi parhaalle osalle sekä herrasmiehille että karkeakaulaisille, kuten Biff Blackbeardille.
Tuoksu: Puu
Sisältö: 50 ml
Nostalginen ruskea lasipullo pipetillä
Pakattu jalopuuhun, jossa on kaiverrus
Valmistettu Saksassa
Ainesosat: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Isopropyl Myristate, Parfum, Limonene, Geraniol, Citral, Linalool, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, CI 40800

Käyttö on hyvin yksinkertaista: ota muutama tippa öljyä pipetin avulla ja tiputa ne kämmenellesi. Mitä isompi parta, sitä enemmän öljyä tarvitset. Kuitenkin muista, että vähemmän on enemmän! Parran tulee olla vain hiukan öljyn koskettama, joten 2-3 tippaa riittää mainiosti kolmen päivän partaan ja 4-5 tippaa keskipituiseen partaan. Hiero öljy kämmeniesi välissä ja hiero se kevyesti ihoon ja partaan. Kun öljy on levitetty, partaa voi muotoilla haluamallaan tavalla juurista latvaan sormilla tai partakammalla. Öljyn raikas tuoksu seuraa sinua hienovaraisesti koko päivän.

Arvostelut 0 arvostelua