Ruudullinen kellohame
Ruudullinen kellohame Ruudullinen kellohame

Ruudullinen kellohame

Upea ruudullinen kellohame, jossa musta-, puna-, valkoinen ruutukuvio. Perus puolihame, jossa helma ylettyy hieman polven alapuolelle.

56,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ruudullinen kellohame


Kaunis ruudullinen kellohame jolla kelpaa siirtyä arjesta juhlaan!

Upea ruudullinen kellohame, jossa musta-, puna-, valkoinen ruutukuvio. Kellohame laskeutuu kauniisti sellaisenaankin, mutta kellohelman kuviointi tulee parhaiten esiin kun lisäät alle tyllialushameen. Tyllillä saat myös muhkeutta helmaan.

Tässä perus puolihame, jossa helma ylettyy hieman polven alapuolelle. Ruudullisessa kellohameessa on myös kätevät taskut, joihin voit sujauttaa vaikkapa huulipunan. Hameessa on takana vetoketju- sekä hakaskiinnitys. Kellohame sopii mainiosti toppien ja neuleiden kanssa.


  • Vetoketju- sekä hakaskiinnitys
  • Kätevät taskut
  • Perus puolihame


Ruudullisen kellohameen materiaali


Ruudullinen kellohame on 100% polyesteriä. Polyesteri on ominaisuuksiltaan lujaa, elastista ja hyvin hankausta kestävää, jolloin se ei nyppyynny helposti. Polyesteri ei ole myöskään kovin rypistyvää ja sitä on helppo lämpökäsitellä.


Ruudullisen kellohameen pesu


Ruudullisen kellohameen voi pestä pyykinpesukoneessa hienopesuohjelmalla 40 asteessa. Kellohameen voi silittää tarpeen vaatiessa 110/150 lämmöllä (yksi/kaksi pistettä).


Ruudullisen kellohameen kokotaulukko


Vy = vyötärönympärys

Pituus = helman pituus

                


Vy cmPituus cm
XS64-6671
S7071
M7671
L8272
XL8772
2 XL9472
3XL10073
4XL11073
Arvostelut 0 arvostelua