Konepestävät työ-ja vapaa-ajan kengät, pinkki/ fuksia
Konepestävät työ-ja vapaa-ajan kengät, pinkki/ fuksia Konepestävät työ-ja vapaa-ajan kengät, pinkki/ fuksia Konepestävät työ-ja vapaa-ajan kengät, pinkki/ fuksia

Konepestävät työ-ja vapaa-ajan kengät, pinkki/ fuksia

Työ-ja vapaa-ajan kengät. Nahkaiset pinkit ja hyvät.

89,00 €
Sisältää alv. 24 %

Työ-ja vapaa-ajan kengät


Wash´Go konepestävät työ ja vapaa-ajan jalkineet. Mukava jalkoja myötäilevä ja joustava rakenne. Lesti on anatomisesti jalkaa tukeva ja varpailla on riittävästi tilaa. Irrotettavat sisäpohjalliset ovat pehmeät ja vaimentavat iskuja keventäen askelta, mutta ovat myös jalkaa tukevat ja vakaat.Voit suojata nahan luonnon vahalla. Älä käytä nestemäisiä kengän kiillotusaineita.
Kengät ovat luistamattomat, antistaattiset, sertifioidut sekä CE-merkityt.

Wash´go kengät ovat konepestävät 30 asteessa. Irrota sisäpohjalliset ja laita kengän sisään mukana tullut muovinen pesulesti. Pese kengät ja pohjalliset tummien vaatteiden kanssa. Nahka ei kovetu eikä menetä joustavuutta, pesussa ne päästävät minimaalisesti väriä. Mikrokuituiset irrotettavat pohjalliset ovat todella joustavat, ne eivät kovetu.
 säädettävä takaremmi. Kannan korkeus n. 3cm.

HUOM!! Älä hävitä kenkien mukana tulleita muovisia pesulestejä! Ne tulee aina pestessä laittaa kenkien sisään! Kuivumaan kengät laitetaan ilman pesulestejä.

Arvostelut 0 arvostelua