Musta korkeakiiltoinen lakerinahkainen pitkävartinen maiharisaapas
Musta korkeakiiltoinen lakerinahkainen pitkävartinen maiharisaapas Musta korkeakiiltoinen lakerinahkainen pitkävartinen maiharisaapas Musta korkeakiiltoinen lakerinahkainen pitkävartinen maiharisaapas

Musta korkeakiiltoinen lakerinahkainen pitkävartinen maiharisaapas

Musta kiiltävä, nahkainen pitkävartinen maiharisaapas. Lämminvuoriset talvisaappaat, kiiltävää nahkaa. Säväytä upeilla talvikengillä!

159,00 €
Sisältää alv. 24 %

Musta pitkävartinen maiharisaapas


  Tyylikäs lakerinahkainen maiharisaapas, joka on suomalaista muotoilua Pohjolan sääolosuhteisiin. Aidosta laadukkaasta ja äärimmäisen pehmeästä nahasta valmistetussa maiharisaappaassa on pitkä nauhakiinnitys, jonka avulla kenkä on helppo säätää täysin jalkaan sopivaksi.  Sisäsyrjän alas asti ylettyvän vetoketjun avulla kenkä on helppo pukea jalkaan. Vahvistettu kantapää auttaa kenkää säilyttämään hyvin muotonsa. Kenkä on käsitelty vettähylkiväksi, ja vuoriosiin on käytetty luonnollista villaa, mikä tekee villasekoitteesta kestävän, hengittävän ja lämpimän. Laadukas nahkapohjallinen on ihanan pehmeä ja hengittävä. Synteettisestä materiaalista valmistetun todella tukevan pohjan kuviointi lisää kengän pitävyyttä erilaisilla pinnoilla.


  • Pohjan korkeus kannassa n. 3,5cm 
  • Päkiän kohdalla n. 1,5cm.
  • Koon 38 sisämitta  23,5cm
  • Varren korkeus 32cm
  • Pohkeen ympärys nauhat kireimmillään 38cm mutta lisätilaa saa runsaasti nauhoja avaamalla.Arvostelut 0 arvostelua