Oranssi tyllialushame
Oranssi tyllialushame Oranssi tyllialushame

Oranssi tyllialushame

Kaksikerroksinen ihanan pehmeä oranssi tyllialushame, joka on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Tyllin maksimi pituus on noin 60 cm.

55,00 €
Sisältää alv. 24 %

Oranssi tyllialushame


Kaksikerroksinen ihanan pehmeä oranssi tyllialushame, joka on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Tyllialushame antaa lisänäyttävyyttä ja juhlallisuutta kellohelmaasi ja levenevä helma kaventaa vyötäröä. Tyllin maksimi pituus on noin 60 cm. Oranssia tyllialushametta saa myös lyhyemmäksi vyötäröllä olevien kolmen erillisen kuminauhakujan ansiosta, joten saat mitan juuri sinulle sopivaksi. Lisää tylli kellohelman alle tuomaan muhkeutta ja olet valmis laittamaan päät pyörälle!


  • Kaksikerroksinen tylli
  • Säädettävä helman pituus
  • Miellyttävän pehmeä


Tyllialushameen materiaali


Oranssi tyllialushame on miellyttävän pehmeää materiaalia joka tuntuu ihanalta ihoa vasten.


  •  80 % polyamidi 
  •  17 % poleyesteri
  •   3 % elastaani


Tyllialushameen pesuohje


Oranssia tyllialushametta suositellaan pestäväksi mahdollisimman harvoin. Ensisijaisesti suositellaan pelkkää tuuletusta ulkona jotta tylli säilyttää muhkeutensa. Mikäli tyllialushame vaatii pesun, niin joko käsin tai hienopesu koneessa 30 asteessa. Konepesussa suositellaan käytettäväksi pesupussia.


Tyllialushameen kokotaulukko


Huomaathan että oranssi tyllialushame on erittäin joustavaa materiaalia. Tyllin maksimi pituus on noin 60 cm. Saat mitan juuri sinulle sopivaksi kolmen erillisen kuminauhakujan ansiosta. Sekä säädettävän vyötärökuminauhan ansiosta.


KokoVyPituus
XS-S63-98 cm58,5 cm
M-L68-116 cm58,5 cm
XL-2 XL75- 125 cm58.5 cm
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet