Toimitusehdot


Noudatamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä, Sähköisen kaupankäynnin sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.


Tuote- ja hintatiedot:


Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät verkkokaupassa. Hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Toimitusaika:

Toimitamme tilaukset postiin 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. HUOM! Alennusmyyntien aikaan toimitusajat saattavat olla ruuhkan vuoksi normaalia pidemmät!

Toimitusmaksut:

Toimitusmaksut sisältävät postikulujen lisäksi myös pakkaamisen käsittely- ja materiaalikustannukset.Tilauksesi toimituskulut on 7.90€ tai 0€ Myymälästä noudettuna 

Toimitustavat:

Posti, Smart-post, Nouto Myymälästä 

Maksutavat:

Maksu pankkipainikkeella:

Käytössäsi on seuraavat maksutavat:

 • Nordea

 • Osuuspankki

 • Sampopankki

 • Tapiola

 • Säästöpankki/POP

 • Handelsbanken

 • Ålandsbanken

 • S-pankki

 • Visa

 • Mastercard


Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa.  Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.  Checkout on Checkout Finland Oy:n  ylläpitämä palvelu. Checkout Finland Oy Ly 2196606-6 PL 322 33101 Tampere


Muotiputiikki Helmen jäsenalennukset  VAIN myymälässä ei koske verkkokauppa tuotteita

Vaihdot ja palautukset:


Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.


*Hygieniasyistä koruilla, alusvaatteilla, sukkahousuilla eikä hiuskoristeilla Ei  ole palautusoikeutta. *Sama  palautus/vaihto-oikeuden ehto koskee ALE tuotteita
Palautuksesta tulee ilmoittaa meille aina sähköpostitse asiakaspalvelu(at)muotiputiikkihelmi.com.

 Sähköpostitse saat ohjeet palautusta varten. Vaihto ja palautus on maksutonta, jos palautusohjeita on noudatettu*!

 Sähköpostitse saat ohjeet palautusta varten.Tilauksen palauttaminen edellyttää, että palautuksesta ilmoitetaan aina kirjallisesti sähköpostitse, tuote palautetaan moitteettomassa kunnossa (tuote on käyttämätön ja siinä on tuotelaput paikallaan, jos näin ei ole emme voi palautusta huomioida. Tällöin tuote lähetetään asiakkaalle takaisin ja asiakas maksaa palautus ja lähetyskulut tai perimme korjaus/pesukulut palautuksesta, tuotteen kunnosta riippuen. Huolehdithan siis, että palauttamasi tuotteet eivät ole likaisia, eläinten karvoissa, meikkivoiteessa tai deodorantissa tms. ) ja palautuksen mukaan liitetään kopio lähetysluettelosta tai mukana tulleessa lapussa . Kirjaa tähän myös mahdollinen palautuksen syy (esim. tuote ei vastannut odotusta, väärä koko tms.)
Kirjallisen ilmoituksen jälkeen tuote tulee palauttaa viipymättä.

Tuote voidaan myös vaihtaa toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin. Jos korvaava tuote on eri hintainen, teemme joko rahojen palautuksen tai laskun erotuksesta. Jos haluat vaihtaa tuotteen johonkin muuhun, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse niin varaamme haluamasi tuotteen 14 vrk ajaksi ja postitamme sen palautuksen saavuttua meille.

*Huom. asiakas vastaa postikuluista, jos vaihdettu tuote palautetaan.Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista toteutuneet postikulut (10 euroa).Tilauksen peruuttaminen edellyttää, että peruuttamisesta ilmoitetaan aina kirjallisesti sähköpostitse.
Mikäli tilaaja palauttaa koko tilauksensa takaisin, saa hän vain tuotteiden summan rahapalautuksena. Toimituskuluja ei palauteta takaisin asiakkaalle. MUISTA PYYTÄÄ KUITTI ASIAKASPALAUTUKSESTASI! Jos paketti katoaa matkalla niin se on Postin vastuulla ja sinulla on näyttää dokumenttia asiakaspalautuksestasi.

Reklamaatiot:

 Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset:

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.Virhe tuotteessa:Jos tilaamassanne tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa/tilauksessa ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos tuote palautetaan virheellisenä tai rikkoutuneena ilman ilmoitusta, virhe päätellään syntyneen asiakkaalla ja vastuu tuotteen korvauksesta on asiakkaan. Perimme korjauskulut tai tuotteen hinnan palautuksesta.

Force Majeure:

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Muotiputiikki Helmi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


 • Asiakaspalautukset


  Palautukset osoitteeseen=

  Muotiputiikki Helmi

  Joensuuntie 47

  31400 Somero

  p. 02-789209

  Muotiputiikki Helmellä on postin kanssa asiakaspalautus sopimusnumero.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Muotiputiikki Helmi 

asiakaspalvelu@muotiputiikkihelmi.com

 puh: 02-7489209